banner



Κιναλ Εκλογεσ Αποτελεσματα / Εθνικές εκλογές 2019- Live τα αποτελέσματα -Πρώτο κόμμα η - Ποιος είναι ο νικητής του πρώτου γύρου.

Ποιος είναι ο νικητής του πρώτου γύρου. Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες.

Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Εκλογές 2019: Άνοιξαν οι μπάρες στα διόδια - CNN.gr
Εκλογές 2019: Άνοιξαν οι μπάρες στα διόδια - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Ποιος είναι ο νικητής του πρώτου γύρου. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Thetoc team published 05 δεκ. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.

Η ενδεικτική εικόνα που δίνουν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.

Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Thetoc team published 05 δεκ. Ποιος είναι ο νικητής του πρώτου γύρου. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Η ενδεικτική εικόνα που δίνουν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.

Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Thetoc team published 05 δεκ. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Ποιος είναι ο νικητής του πρώτου γύρου.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Πρωτοδικείο Καλαμάτας: Έγινε η ανακήρυξη των αποτελεσμάτων
Πρωτοδικείο Καλαμάτας: Έγινε η ανακήρυξη των αποτελεσμάτων from www.messinialive.gr
Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Η ενδεικτική εικόνα που δίνουν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα. Ποιος είναι ο νικητής του πρώτου γύρου.

Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του .

Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Ποιος είναι ο νικητής του πρώτου γύρου. Η ενδεικτική εικόνα που δίνουν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Thetoc team published 05 δεκ. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του .

Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Εκλογές 2019: Άνοιξαν οι μπάρες στα διόδια - CNN.gr
Εκλογές 2019: Άνοιξαν οι μπάρες στα διόδια - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Η ενδεικτική εικόνα που δίνουν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα. Thetoc team published 05 δεκ. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Ποιος είναι ο νικητής του πρώτου γύρου. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του .

Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας.

Η ενδεικτική εικόνα που δίνουν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Ποιος είναι ο νικητής του πρώτου γύρου. Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Thetoc team published 05 δεκ. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα .

Κιναλ Εκλογεσ Αποτελεσματα / Εθνικές εκλογές 2019- Live τα αποτελέσματα -Πρώτο κόμμα η - Ποιος είναι ο νικητής του πρώτου γύρου.. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Thetoc team published 05 δεκ. Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Ποιος είναι ο νικητής του πρώτου γύρου. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8.

0 Response to "Κιναλ Εκλογεσ Αποτελεσματα / Εθνικές εκλογές 2019- Live τα αποτελέσματα -Πρώτο κόμμα η - Ποιος είναι ο νικητής του πρώτου γύρου."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel